Разстреляха семейство българи в Кейптаун

OFFNews 16 февруари 2018 в 13:07 226869 4

Българско семейство - мъж и жена са били разстреляни в дома им в Кейптаун, Южна Африка. Нападателите са убили и кучето на семейството и са откраднали всички мобилни телефони и компютри, които намерили.

Според местната полиция Анджело Димов и втората му съпруга му Неси Пеева са били застреляни в главата.

Анджело е бил подсъдим по дело за измама с кредитни карти. 

Двамата имат 6-годишна дъщеря. Детето разбрало, че нещо не е наред, когато никой не отишъл да го вземе от занималня. Съседите на семейството твърдят, че не са чули нищо.

Адвокатът на Димов, Уилям Бот е отказал да коментира убийството с обяснението, че тече полицейско разследване, но е уточнил, че се опитват да помогнат на момиченцето, което учело в първи клас.

Неси Пеева е била собственик на сладкарницата The Cake Witch и е правела торти за сватби и рождени дни. Преди да срещне Димов е работила известен ресторант в Нюландс.

Според приятел на семейството бизнесът на Пеева вървял добре, но не знаел нищо за делата на съпруга ѝ. Той прекарвал повечето си време извън Южна Африка.

TimesLIVE съобщава, че 27-годишният син на Анджело от първия му брак живеел в барака в двора на къщата на семейството. Преди време той е бил сериозно ранен при инцидент с мотор и известно време е бил в кома. След като излязъл от болницата, синът на Анджело пътувал до България и съвсем наскоро се върнал обратно в Кейптаун.

Според приятел на семейството Пеева не водела особено активен социален живот и не ходела по купони, тъй като не обичала алкохол и наркотици.

Южноафриканското издание уточнява, че през декември бизнес партньорът на Анжело също е станал жертва на въоръжен грабеж. След това монтирал бронирани стъкла на дома си и взел допълнителни мерки за сигурност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

3

bls

16.02 2018 в 16:18

"Според приятел на семейството Пеева не водела особено активен социален живот и не ходела по купони, тъй като не обичала алкохол и наркотици."

След анализ на думите на приятеля на семейството излиза, че купоните в обкръжението им и "социалния живот" е свързан предимно с алкохол и наркотици. С такова обкръжение има ли учудени от обстоятелствата?

77927

2

El Commandante

16.02 2018 в 14:55

Белия човек трябва да умре.

Нали така бяхте написали вчера?

Karma is a bitch пичое, mark it well...

25665

1

Victimized

16.02 2018 в 13:19

Не е това начина да си изискват земята и правата обратно. Защо не обвързвате новината с поредицата от зверски убийства и изнасилвания на бели хора от африканците?
Кога медиите ще почнат да отразяват реалността каквато е?
Да не би да ги е страх, за всичките африканци в Европа, и от евентуални поредица от "отмъщения" ?

Това ще свърши зле, зорлем ще накарате хората да се радикализират !!!!!!