Руснаци се правят на украинци в хотел, претендирали за хуманитарна помощ

Красимир Крумов 21 април 2022 в 15:52 12339 3

Снимка Екранна снимка

Руснаци са се представяли за украинци в хотел "Далия Гардън" във Варна и дори са претендирали за хуманитарна помощ за украинци, а след скандал и хулиганско поведение гостите са били изведени от мястото за настаняване с полиция. От рецепцията на хотела потвърдиха за инцидента, като уточниха, че гостите са били силно пияни и отправяли заплахи. Във фейсбук се появи видео клип на потребителката Юлия Аксеенко, на който се вижда и униформен служител на мястото на инцидента.

Според авторката на клипа в хотела пристигнали две семейства с "криминална външност", а вечерта в стаята им започнали викове, псувни и бой. Пред различните си съседи гостите твърдяли, ту, че са от Запорожие, ту от Николаев, ту от Кировград. Държали се толкова буйно, че към сутринта се наложило да извикат полиция. Чужденците обаче се затворили в стаята. "Дреме ми на к***" - размахва среден пръст пред камерата с полицай на втори план гостенка на хотела. След като все пак руснаците напуснали, оставили след себе си погром - от стените били изкъртени лампионите и всички контакти. По пода се търкаляли празни бутилки от алкохол, остатъци от храна, салфетки, разглобени електронни цигари и касови бележки за скъпи покупки. След изгонването им от хотела гостите били задържани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-240

3

редовно четящ

21.04 2022 в 17:41

Това са те, навсякъде си показват магариите, дори в началото да изглеждат културни.

1767

2

fiki

21.04 2022 в 17:12

и после защо им викаме орки..

2051

1

Propaganda

21.04 2022 в 16:31

Това са били и винаги ще бъдат раснаците - диви, нагли, пияни азиатски говеда. Те просто са родени с грешни гени и некачествен материал.

Проблемът са родните микроби, кланящи се на тия животни.