Шефът на 6-о управление в София буйствал в кръчма, отстраниха го

Полицейският началник отказал проба за алкохол, взеха му книжката за две години

OFFNews 29 юни 2019 в 13:06 20656 2

Шефът на СДВР Георги Хаджиев

Началникът на 6-о РУ в София Петър Василев е буйствал снощи в заведение в столичния кв. "Лозенец". След подаден сигнал за поведението тръгнал с автомобила си и отказал алкохолна проба, след като бил спрян от полицаи, съобщи шефът на СДВР Георги Хаджиев. 

Василев бил в заведението заедно със свой приятел. Около 3:30 през нощта бил получен сигнал, че буйстват и блъскат маси. Василев си тръгнал с колата и отказал дрегер на полицаи от 4-то РУ. Издадена му е бележка за медицинско изследване, но шефът на 6-о РУ не се явил на него.

Книжката му е отнета за 2 години, а колата е служебно дерегистрирана за 1 година. По време на разговорите с Василев, след като бил спрян, станало дума, че е началник на Районно управление, но полицаят не е парадирал с това, обясни Хаджиев.

Василев е отстранен от длъжност. Назначена е проверка, а материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата, която да прецени дали има данни за хулиганство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3811

2

Toni2019

29.06 2019 в 23:54

Борче за пример.

15914

1

поп Дръвчо

29.06 2019 в 15:23

Не четат новини и не вярват на слухове тия полицаи.

Две седмици подред всеки ден из новините Властта доказва че е посегнала на най-милото си (полицията) - тоя за наркотици, оня за не знам какво, в КАТ се минава за 15 минути вместо за 6 часа... нищо свято няма вече.

То е ясно че няма да ги осъдят и че в КАТ празникът няма да е вечен ама как пък не се сещат да се снишат малко?