Собственик на хотел в Стария град на Пловдив нападна общински охранител

OFFNews 17 март 2023 в 13:20 1245 1

полиция

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Мъжът е задържан за 24 часа

68-годишен мъж - собственик на хотел в Стария град на Пловдив, нападна общински охранител, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. 

Около 20:30 ч. в четвъртък е получен сигнал за конфликт пред бариерата на ул. „Съборна“, ограничаваща достъпа на автомобили до архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“.

Според предварителната информация, служител на „Общинска охрана“ бил нападнат от мъж след отказ да пропусне лек автомобил без необходимото разрешение за преминаване.

Мъжът, който не бил пуснат да мине, се обадил и повикал собственик на хотел. Дошлият бизнесмен се опитал да вдигне бариерата с ръка, но не успял. След това влязъл в кабинката на „Общинска охрана“ и нападнал в гръб общинския служител, предаде БНР. 

На пострадалия е оказана медицинска помощ, а нападателят е задържан за срок до 24 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

1

Име на профила

17.03 2023 в 13:36

Това с тая бариера не ми е съвсем ясно. Видях я за пръв път миналата година, когато имах резервация в малък хотел именно там. Питаха ме къде отивам, казах им името на хотела, вдигнаха бариерата.

Ето го питането ми: ако просто пропускат всеки, който казва, че отива в хотел - какъв е смисълът от тая бариера и тия охранители изобщо?