Собственикът на потрошеното заведение в София: След три дни разбрах, че искат да ми откраднат бизнеса

OFFNews 27 август 2019 в 09:19 10778 1

Снимка бТВ

Софийски градски съд решава днес дали да остави в ареста обвиняемите за погрома в заведението в столичния квартал "Павлово" на 12 август, сред тях и Красен Кръстев, съдружник на собственика и сочен за поръчител на нападението. 

Емануил Лазаров, собственик на заведението "Бесо", разкри по бТВ, че три дни след погрома е разбрал за входирани документи в Търговския регистър, с които се цели да му отнемат бизнеса. 

Той бе категоричен, че не е имал намерение случилото се да бъде скрито от МВР и обясни, че е бил подведен от управителя на заведението, че е подаден сигнал на полицията. Той разказа, че барманите са сигнализирали на СОТ и оттам са попитани дали да се изпратят патрулки. Думата патрулки е станала причина за объркването, обясни Емануил Лазаров.

На въпрос дали познава мъжете, потрошили заведението, той отговори, че най–вероятно те са част от клиентите. По думите му, чрез тях той е получил послание, което е предадено на органите на реда.

Лазаров разкри и как съдружникът му е искал да го измами. Той обаче отказа да назове името на партньора си и обясни, че то е известно на МВР и обществото.

Бизнесменът уточни, че той и съдружникът му са в период на раздяла, но никога не е предполагал, че така ще се развият нещата. 

Емануил Лазаров разкри, че със съдружника му са заедно от над 10 години, част от семейството му е и е кръстник на децата му. 

Бизнесменът потвърди, че се страхува, както за живота си, така и за семейството си и сподели, че има съпруга и три деца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3811

1

Toni2019

27.08 2019 в 14:05

И на мен ми се оплакват че в София успешен бизнес без гръб от калинките на Доган - Бойко и Делян няма как да имаш. Позволихме мафията да ни пороби отново. Сега по мирен път няма как де се случи каквото и да било... пък вие си пускайте бюлетинката като прилежни мравчици - отчетете си се.