Стрелба в Ботевград тази нощ, убит е избягалият затворник Владимир Пелов

OFFNews 06 юни 2018 в 06:54 13056 4

Мъж е убит в центъра на Ботевград тази нощ, друг е ранен и откаран в Пирогов. Застреляният е избягалият затворник Владимир Пелов, съобщи БНТ. 

Раненият е 39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия, който е с две огнестрелни рани в корема, съобщи Нова тв. Той е бил откаран до София с личен автомобил на свои приятели, съобщи директорът на Главна дирекция “Национална полиция” Христо Терзийски. Той не потвърди дали убитият е Пелов, тъй като в тялото не са бил открити лични документи. Застреляният мъж е бил облечен с дънки и връхна дреха с качулка. 

Идентификацията на Пелов се извършва по пръстови отпечатъци, тъй като брат му е отказал да го разпознае. 

Състоянието на ранения Марио Панчев е изключително тежко. Той е бил опериран в "Пирогов". Има вътрешни разкъсвания, съобщиха от болницата. 

Владимир Пелов избяга заедно със съучастника си Радослав Колев през централния вход на Софийския затвор, след като стреля с пистолет по охраната. На 2 юни в района на Ботевград бе проведена полицейска акция за издирване на Пелов, но той не бе открит. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

06.06 2018 в 08:38

....ти пък какво се вглеждаш,нема значение,за милиционерите всичко е точно....добре е,че гадовете се избиват сами,иначе полицията открай време е станала за смях.....
 
X

Подкастът на OFFNews