Все още няма задържан за убийството на Виктория Маринова

Бдение в нейна памет се организира в столицата

OFFNews 08 октомври 2018 в 08:04 5296 1

Все още няма задържан за убийството на Виктория Маринова

По последна информация все още няма задържан за жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на телевизия Ти Ви Ен. 

Бдение в памет на журналистката се организира в Русе и София, в столицата митингът ще е от 18,30 часа на пл. "Света неделя".

Според адвокат Марин Марковски убийството не е свързано с журналистическата дейност на младата жена. В такива случаи се унищожават документи, а не се убиват хора, смята той. 

По думите му трябва да се разпитат всичките ѝ близки, за да се установи кой има мотив да извърши престъплението.

Сигналът за намерено тяло в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе бе подаден от случайно преминаващ гражданин. На място полицаите откриха обезобразеното тяло на Маринова. Множество травми по главата и задушаване са причина за смъртта. Нападението е било извършено във светлата част на деня.

Според разследващите полицаи все повече избледнява версията, че Виктория е била жертва на професионалната си дейност.

Полицаите работят денонощно за разрешаване на случая. 

Продължава проверката на лица от криминалния контингент и се търсят видеокамери, които биха могли да са запечатали нападението. Освен криминалният контингент се събира и всяка друга информация, съобщиха от полицията в града.

Младата жена и майка на 7-годишно момиченце е административен директор на телевизия TVN и водеща, а последното ѝ предаване е посветено на темата "Джи Пи Гейт", по името на фирмата, уличена от "Биволъ" в разследването за корупция при усвояването на евросредства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11866

1

кумчо вълчо

08.10 2018 в 09:36

Е как да има? МВР–то да задържи себе си ли? Сътрита гледах по бТВ един главен инспектор, които повече приличаше на убиец от колкото на пололицай, един тежи ланци и престъпна физиономия.
 
X

Подкастът на OFFNews