Жена загина, а други 7 души са ранени при тежка катастрофа на Подбалканския път (обновена)

OFFNews 09 декември 2018 в 16:19 6325 0

Няколко души са ранени при тежка катастрофа на Подбалканския път

Една жена загина, а други седем души са ранени при катастрофа на Подбалканския път, край село Саранци в посока Елин Пелин. 

Катастрофата е станала малко преди 16.00 часа в неделя, съобщиха от МВР.

По първоначална информация при челен сблъсък между два леки автомобила една жена е загинала на място, а 7 души са пострадали, от които 2 деца. Веднага към мястото са насочени екипи на Пътна полиция, пожарната и Спешна помощ.

Пътят временно е ограничен за движение, има организиран обходен маршрут.

Обстоятелствата за тежката катастрофа се изясняват.

Четири линейки са се отзовали на сигнала за катастрофата, съобщава "Фокус", позовавайки се на говорителя на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска.

Сигналът е постъпил в 15.45 часа. Веднага са тръгнали по една линейка от Елин Пелин и Пирдоп и две линейки от София. При пристигането на линейките се е установило, че една от пострадалите - жена на около 65 години, е починала на място.

Мъжът, с когото се е возила починалата жена, е с политравма на гръден кош и глава и с още наранявания. Той и още една жена на около 30 години пътуват към Окръжна болница. Друга жена със счупен крак и две деца на възраст около 6-7 години в пътуват към УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“.

59-годишен мъж и 39-годишна жена са приети в "Св. Анна". Мъжът, който е шофирал, е с пневмоторакс, а жената с фрактура на подбедрица. И двамата са хоспитализирани, уточняват от лечебното заведение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови