Днес видях бъдещето!

Тодор Грозданов 24 октомври 2019 в 11:09 7926 2

Днес видях бъдещето!

Нямах просветление, нито бог ми се яви. Само опитах да отида на граждански протест пред Висшия съдебен съвет в центъра на София. Видях обаче, че прокурорско-полицейската държава вече работи. И то като добре смазана машина.

Видях как ще се изразява мнение от днес нататък: Тихо в задната уличка, че да не се нарушава спокойствието на мъдрите и загрижени за нашето бъдеще и тяхно си добруване управляващи. А те са единствено годните да управляват. Алтернатива не се допуска. Няма и да се допуска.

Видях едно бъдеще, което повтаря едно минало. Минало, което за мое щастие малко помня поради ЕГН-то си. Но пък бъдеще, което за мое нещастие ще живеем с децата ми. Отново ще има единствени, и то най-добрите и правилни, кандидати. Отново ще има колективи в тяхна подкрепа. Тогава бяха трудови, сега са спортни. Все пак сме вече 21-ви век.

Видях какви хора ще бъдат избирани. Кои са най-достойните. Тези които имат правилното "мислене" и правилното поведение към кастата си. Хора, които си знаят интереса и които знаят кога и срещу кого да викат и кога не. Които знаят срещу кого да повдигат/не повдигат обвинение, на кого да помагат и на кого не.

Видях и как ще се правят изборите занапред. Днес спокойствието се осигурява от полицията. Утре ще "гасим свещите", а още по-утре ще има всенародни хора и танци пред изборните секции. И правилните кандидати (единствени такива) ще бъдат избирани с акламации. Е формално с бюлетини и 99.9% де. Защото нали не забравяте, че демокрацията е най-висшата форма на управление. Народната демокрация.

Б. ред. - Адвокат Тодор Грозданов е член на СДС, беше единствената номинация за лидер на СДС срещу Божидар Лукарски на 22-та Национална конференция на партията, но загуби. Член е на Националния съвет на СДС. Секретар е по секторна политика "Правосъдие и съдебна реформа".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11671

2

безпартийна

24.10 2019 в 12:55

Днес под строй водят батки и роми на контра протест. Утре така ще водят всички ни на "избори" с единствен "правилен" кандидат. Докато не сме все още стигнали дотам, използвайте си правото на глас в неделя срещу порочното статукво. Ясно е, че ще има манипулации, но ако сме повече, ще спечелим.