Гласувайте за австралопитеци, Костов е виновен

Евгений Дайнов 27 март 2019 в 08:07 19733 9

Така. Т.нар. медии, различни събрани от кол и въже самозвани анализатори, както и хванати от гората стратези по вселенските конспирации успяха да ме вбесят.

Накратко. В Свободна Европа и в Антикорупционния фонд са чули нещо. Постъпили са професионално (за разлика от горепосочените всезнайковци) и са проверили онова, което са дочули. От проверката изскача "Апартаментгейт".

Какво следва - т.е. освен съвършено правилната реакция на обикновените хора, че това е дъното?

Следва следното. Разни умници стигат до дълбокомисленото заключение, че става дума за планиран удар, част от конспирация против ГЕРБ (които ни пазят от комунистите) преди изборите. И цял ден обсъждат, кой, с каква цел и с какви перспективи за успех нанася удара върху любимите на народа ЦЦ, ЦвЦв и ББ.

Още по-накратко:

1. Да измисляш конспирация там, където има професионално свършена работа - това те прави жалък неграмотник, най-вероятно - продажен. И цървул в лошия смисъл.

2. Конспиративните умници очевидно отдавна не са виждали професионално свършена работа. Което ни казва за тях всичко, което искаме да знаем.

3. А да дължиш услуга на ЦвЦв (което само по себе си е позорящо обстоятелство), всички да знаят това - и сега да се изтъпаниш в негова защита, това е за онзи кръг на Ада, в който се пържат лъжесвидетелите.

Гласувайте, прочее, за ББ, ЦвЦв и разните му там австралопитеци, питекантропи и троглодити, защото именно те пазят именно вас от комунистите.

И освен това Костов е виновен.

Извод: за разлика от здравомислещите обикновени хора, разните му там медийни умници в момента си купуват фабрика на 8 септември. И ни навират това в очите.

Ум царува, ум робува, ум патки пасе. В момента - предимно патки. Пасе.

Аман от превити гръбнаци на лакеи и самозванци, маскирани като общественици и висшисти.

Б. ред. - Мнението на проф. Евгений Дайнов е от профила му във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5900

9

Старши

27.03 2019 в 20:50

Ало дайнов, какво стана с дуелите ти с хлапето ???????
Мина ли ти вдетиняването?????????????????
Като ти минат старческите изменения ( ако минат) тогава се обаждай.

8014

4

bay vi onq

27.03 2019 в 10:57

Костов е виновен, разбира се.

Костов има една огромна вина и тя е, че докара Мадридския крадец на бял кон. И от там надолу нещата тръгнаха надолу по наклона. За съжаление не се вижда кой ще спре "свободното падане". Тези, които биха могли да опитат, не могат да се разберат помежду си, за съжаление.

25665

3

Victimized

27.03 2019 в 10:49

За Костов не ни трябват доказателства приятелю, по плодовете ги познаваме, както и по арогантното държание, също така по малоумните теории за руски хибридни атаки и така на татък.

12139

2

iliyapopov

27.03 2019 в 10:21

Спиритко, това дето Лазов го твърди може да е вярно, може да не е, защото няма доказателство! Само негово твърдение, но ти не си ли чувал за лъжливи показания? Ти приемаш твърденията му за верни, но друг за неверни. Живей си живота и не се кахъри!