Нашата любов към руския народ никой пиян посланик не е успял да ни отнеме

Радан Кънев | 28 декември 2018 в 13:23 | 7063 |4

По случай Рождество (по истинския астрономически календар, в Москва празнуват Коледа на Богоявление поради проблеми с математиката) получихме безценен подарък от Дед'Мороз от Кремъл:

- Информация кой стопанисва фейк сайтовете у нас, пълни с клевети, лъжи, простотии и обикновени глупости;

- Информация кой въведе в българското публично пространство и дирижира цялата хейтърска пропаганда за "жълтопаветни", "умнокрасиви", "протестъри" и т.н. (говоря за пропагандата, самите изрази обикновено са плод на собствената ни глупост);

- Напомняне, че не е добре да се ползва Фейсбук в пияно състояние, дори - или особено - ако си, примерно, посланик;

- Напомняне колко е опасно, когато хора, които използват Фейсбук в пияно състояние, имат на разположение ядрени подводници. При това, например, в Черно море...

И тъй като в съвременния свят няма нищо по-ценно от информацията (освен, разбира се, Любовта - но нашата любов към руския народ никой пиян посланик не е успял да ни отнеме, а опитите продължават вече близо век и половина...), не остава друго, освен да отвърнем с присъщата си признателност:

Сърдечно благодарим за информацията, товаришч Макарафф! И на вас светло посрещане на Рождество, по Богоявление.
И не вземайте пример от братята сърби, които използват проблемите с математиката, за да пият непрестанно от 24-ти декември (Бъдни вечер по истинската математика) до 20-ти януари (Ивановден по грешната)

От фейсбук профила на Радан Кънев

Hissarion

Рейтинг : 2666

31.12 2018 в 10:49 4
+ 0
- 0
Ето Рамадан поема щафетата от Костадин, който бил обидил трима българи и на свой ред обижда сърбите и руския посланик. Дайте да ги подпукаме всички наред - кой ще има смелостта да каже истината за румънците и турците?
Батко

Рейтинг : 678

28.12 2018 в 17:03 3
+ 1
- 28
Г-н Кънев за пореден път унижава чуждите представители. Това само по себе си е патриотично. Редно е обаче да споменем, че българомразецът се нарича Костадин Костадинов, известен още като Костя Копейкин от Варна. В задочния ФБ двубой несъмнено печели г-н Кънев.

Добре е обаче г-н Йончев да провери заверата Виктор Костов - Николай Дренчев - Костадин Костадинов и какво общо имат те с религиозни свободи?
Лопе де Вега

Рейтинг : 18306

28.12 2018 в 16:27 2
+ 2
- 29
Абе, въшльо, това ли прочете, това ли те опечатли най-много? Да беше споменал ядрените подводници в Черно море поне. Има и още, ама нейсе...
ордер

Рейтинг : 11250

28.12 2018 в 14:46 1
+ 41
- 13
Що ми се чини, че тоа е ПЕДЕРАСЗ...