Бойко Борисов: Не ми гонете хората от министерствата


01 март 2013 в 10:54 | 9374 |27
Бойко Борисов Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов Снимка: БГНЕС

Аз не се меся изобщо в създаването на служебно правителство по никакъв начин. Това каза на заседание на Министерски съвет премиерът в оставка Бойко Борисов.

"Това съм го заявил и на президента дори. Само единственият ми ангажимент е, ако някой в администрацията, която ние сме назначили в министерствата – да не ги караме насила да напускат", каза той.

На министрите си премиерът в оставка каза, че, ако ги поканят в новия кабинет, те могат да се включат. "Нека да съдят по делата и за едните, и за другите, и за третите. Понеже предполагам, че никой от вас няма да остане министър, но ако пожелае – не ги принуждавайте зам.-министрите да напускат. Който иска да остане, ако го поканят, разбира се. Иначе да са готови и те с оставките, както и областните управители", каза Борисов.

Предлага ни се някаква нова форма на управление – партийните лидери да стоят като в Тройната коалиция – някакъв съвет - горе в планините или в някоя резиденция в полите на Витоша, а някакви марионетки тук да играят ролята на премиери и министри. Това ни предлага Станишев. Това го направи Доган преди няколко години и си управляваше оттам Тройната коалиция. Тогава Станишев беше сред изпълнителите”, коментира още Борисов.

"Тогава Доган и Царя го правеха, той беше индианецът долу. Явно сега му се иска да е на тръстиката и затова предлага друг вариант – партийните лидери само да са лидери, да излъчват някого, който да го бият с камъни заради непопулярните реформи и мерки и така да се съхраняват, каза на заседание на Министерски съвет премиерът в оставка Бойко Борисов”, каза още той.

Препоръчани материали
Branko 02.03 2013 в 13:32 27
+ 0
- 0
Като чета всички отзиви и просташки думи и изрази, човек ще помисли, че е попаднал в някоя просташка държава. А мисля, че все още чак толкова не сме опростели. Но май най-простите и глупави пишат в интернетфорума, защото умните са заети с работа. Другите не са заети и търсят под вола теле. Дали ше го намерят си е техен проблем. Но... много се излагате, а и да не помислите, че умните от народа ще ви повярват в глупашките ви писаници, долни и невъзпитани. Някои се пишат за софиянци. Това има ли значение за възпитанието и глупостта? Ооо народе, осъзнай се! Не е виновен ни Бойко, ни Министерствата! Виновни са многооооо преди тях. Защо не ги осъдихте тях много по-рано? Може би нямаше да се стигне до тук, да е беден народа. Окрадоха България, вече повече от 20 години. Какво повече да се каже. Ще се види след два месеца кой ще води хорото.
Fani 02.03 2013 в 13:16 26
+ 0
- 0
A be gogo, ti si bil tolkova prost chovek. Kak mojesh taka prostashki da se izrazyavash? Ama tolkova prost da si, che nyama nakade poveche!!!!!!!!!!!!!! I kato si tolkova prost kak smeesh izobshto da pishesh otzivi po inteligentni hora ?? Chudya ti se na mozaka!!!
<em>Моля, пишете на кирилица!</em>
анабел 02.03 2013 в 06:24 25
+ 0
- 0
Ей, това като оная свекърва(тъща) дето викала: "ама аз не им се меся на младите, ама защо да си боядисват спалнята в зелено, като аз обичам розовото! На, отзарана три пъти им се обадих да им кажа, и човек пратих с розовата боя вече!!"
Те така и Бойко - ако за калинките си се месиш, за какво не се месиш, бе мутро, как да си боядисат стените ли??
Той явно не осъзнава, че не е на власт, и че освен политически труп, е и кандидат-затворник! Дори хората, които строиха прехвалените ти магистрали, те псуват, бе, крадец! Къде са им заплатите?!
Ама те клетвите на гладните хващат, ей! И на оня свят милиардите нема да ти трябват... на никого не са помогнали там.
ДОБРЕ РАПОН 01.03 2013 в 22:24 24
+ 0
- 0
Няма да ги гоним.Ще ги изтровим като гниди с газ мас и оцет.
Азазел 01.03 2013 в 20:41 23
+ 0
- 0
Г-н Борисов, а вие чея марионетка всъщност сте?!?
alevtina 01.03 2013 в 19:07 22
+ 0
- 0
ИЗГЛЕЖДА БОРИСОВ НЕ РАЗБРА ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ИСКА И НЕГО И ИЗМИСЛЕНИЯ МУ КАБИНЕТ!!НАЛИ ПОДАДЕ ОСТАВКА ,КАКВО ИСКА ОЩЕ!ЧЕ ТОЙ Е НАГЪЛ ВСИЧКИ ГО РАЗБРАХМЕ,ЧЕ НЯМА ВИСОКО КРЪВНО СЪЩО Е ЯСНО ЧЕ Е ПОСТАНОВКА БОЛЕСТТА МУ ГО РАЗБРАХМЕ Е КАК ИСКА ДА МУ СЕ КАЖЕ ВЪН ОТ ВЛАСТТА .МРАЗИ ТЕ НАРОДА!!!
Krasimir 01.03 2013 в 17:26 21
+ 0
- 0
Или Борисов много изкуфя, или взима другите за канарчета. Не ми пипайте калинките! Та ако те останат първо Борисов ще е наясно с всички проблеми и без да е на власт, второ калинките му винаги могат да бойкотират дадените инициативи на правителството по заръка на батБойко. Особено тези в МВР, той толкова време ги реди и назначава, а сега усилията му да отидат напразно. Това може да го каже само един бивш пожарникар, защото там проблемите са много елементарни. А за формата на управление не върви някак си без да има генерал. Та разни ми там съвети, препоръки, съобразявания с другите. Забравете, това ще доведе Борисов направо до инфаркт.
Krasimir 01.03 2013 в 17:20 20
+ 0
- 0
Или Борисов съвсем изкуфя
митко 01.03 2013 в 16:45 19
+ 0
- 0
СТАНИШЕВ, ТА ДОГАН А БЕ Я НЕ НИ ПЛАШИ С ТЯХ БЕ БЯХМЕ ПО - ДОБРЕ ПРИ ТЯХ ЯЯЯЯЯ СИКТЪР!!!!
СТОЯН 01.03 2013 в 16:43 18
+ 0
- 0
А БЕ Я СЕ МАХАЙ, СТИГА СИ НАХАЛСТВАЛ ПОЖАРНИКАРЬОООООООО. ВЪН И НЕ СМЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА "ХОРАТА" ТИ ПРЕСТЪПНИК ТАКЪВ. ДЪРЖИ ЕЗИК КАТО НА МАФИОТИТЕ СИ! ААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!