Клоуни на Кунева призовават към бойкот на референдума (снимки)

Елица Мартинова 23 януари 2013 в 09:33 3866 22

Привърженици на „Движение България на гражданите“, предрешени като клоуни, излязоха на протест заради предстоящия референдум. Снимка: БГНЕС
Привърженици на „Движение България на гражданите“, предрешени като клоуни, излязоха на протест заради предстоящия референдум. Снимка: БГНЕС

Привърженици на „Движение България на гражданите“, предрешени като клоуни, излязоха на протест заради предстоящия референдум.

Десетина младежи излязоха пред парламента в сряда сутрин, за да демонстрират позицията си по националното допитване.

С транспаранти, гласящи „Бойкот!“ и „Ако не те информират, не гласувай!“, привържениците на Меглена Кунева призоваха гражданите да не отидат до урните в неделя.

Апелът е израз на партийната позиция на „Движение БГ“, откъдето настояват, че референдумът е манипулация и „репетиция за фалшификация на парламентарните избори“.

„Този така наречен „референдум“ преследва единствено две големи цели. Първо чрез мнението на гражданите да се санкционира защитата на частни и партийни интереси, тоест да се направи далавера „в името на народа и за благото на народа“. Второ, да се компрометира демократичният изборен процес изобщо, а в частност да се саботират парламентарните избори 2013“ - така Иван Стамболов от „Движение БГ“ обясни позицията на партията пред OFFNews.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!