Анди Руис започнал късно подготовката за реванша с Джошуа заради няколко месеца купони

OFFNews 11 декември 2019 в 11:43 2772 0

Вече бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Анди Руис младши призна, че след победата си над Антъни Джошуа през лятото е празнувал няколко месеца.

Тогава мексиканецът шокира всички в препълнената зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк и взе поясите на WBA (супер), WBO, IBF и IBO.

Сега Руис разкри, че е започнал тренировъчния си лагер много късно и не успя да влезе в подходящата форма за реванша в Саудитска Арабия, който бе този уикенд. Припомняме, че Джошуа си върна титлите, след като спечели с единодушно съдийско решение

"Мисля, че трябваше да тренирам много по-добре. Знам, че качих излишни килограми. Не можех да направя комбинациите, които исках. В живота няма оправдания.

Трябва да се тренира по-усилено. Научих урока си от този момент. Имал съм много възходи и падения, а това е падание. Ще започна отначало и ще направя всичко възможно да стана шампион отново.

Трябва да работя по-усилено. Благодаря на всички, че ме подкрепиха. Знам, че ги провалих, но им обещавам, че ще се справим по-добре и ще побеждаваме. Можем да постигнем още история. Това е началото. Ще стана по-добър", каза Руис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови