Антъни Джошуа: Боксът е игра на тронове

OFFNews 06 май 2019 в 15:32 2848 0

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа не е доволен от това, че екипът му не успя да се договори за двубой с някой от най-добрите бойци в дивизията.

Британецът ще се изправи срещу Анди Руиз на 1 юни в зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, след като първоначалния му избор Джарел Милър отпадна от битката, заради дадена положителна допинг проба.

"Ние си играем на "Игра на тронове", но не знам защо и не знам какво се случва, че феновете не могат да видят битките, които искат. Просто не разбирам какво повече можем да направим, защото направихме изгодни оферти за битки на тези момчета.

Имам онова, което те искат. Уайлдър ни направи предложение, но то беше от него, а не от телевизионния канал или от промоутърската му компания. Направихме оферта на Фюри. Той не искаше процент от наградния фонд, а гарантиран хонорар, но сумата се оказа по-висока от цялата печалба.

Направихме предложение на Дилиън Уайт, направихме оферта на Луис Ортиз, който взе много по-малко, за да се бие с Уайлдър. Затова гледам случващото и се чудя значение има онова, което ще предложим на тези хора. Те просто ще кажат, че искат повече или, че не е заради парите.

Всеки един от нас иска да стане световен лидер. Защо най-добрите не искат да се бият с най-добрите? Телевизионните канали създават свой боксьор и гледат да си възвърнат вложените инвестиции в него преди да го захвърлят", каза Джошуа пред британския медиен гигант "The Sun". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови