Антъни Джошуа е готов за нови големи битки през 2020 година

OFFNews 08 януари 2020 в 13:14 2507 0

Снимка Instagram: Anthony Joshua

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа има за цел да затвърди наследството си с големи битки през 2020 година.

Миналия месец Джошуа стана двукратен шампион, когато възстанови титлите на IBF, WBO, WBA (супер) и IBO с победа след единодушно съдийско решение над Анди Руис младши.

"Създадох история, като станах двукратен световен шампион. Изпитвам чувството, че мога да затвърдя наследството си през 2020 година.

Всичко е игри и закачки в залата, но после докато вървиш по пътеката към ринга започваш да си мислиш, какво ще стане, ако се провалиш.

Всеки път си казвам, че това няма как да се случи. Просто съм стигнал твърде далеч, за да се откажа. Затова трябва да се справите с притеснението.

Как се справям с отговорността и напрежението? Отдаденост. Когато сте отдаден на себе си, можете да се отдадете на всичко. Аз съм боец.

Дори когато спра да се бия, винаги ще изпитвам страст към бокса. Всъщност не слагам маска, когато излизам на ринга за битка. Аз съм същия и извън него", каза Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови