Антъни Джошуа притеснен от Кобрата

OFFNews 03 октомври 2017 в 11:27 2728 0

Британската боксова звезда Антъни Джошуа за първи път изрази притеснения от предстоящия на 28 октомври в Кардиф мач с Кубрат Пулев, като обяви за "непридвидим".

Световният шампион на IBF, IBO и WBA бе провокиран от репортери с въпрос, дали българинът не е твърде лесен съперник за неговата класа.

"Говорим за бокс в тежка категория, няма лесни мачове и съперници. Едно невнимание и всеки е способен да те прати на пода", отговори британецът.

Междувременно специализираният боксов сайт World Boxing News публикува обширна статия, посветена на предстоящия сблъсък .

В нея изданието припомня всичко най-важно преди мача на 28 октомври и дава своята прогноза. Тя категорично е за Джошуа, който ще гони своята 20-а победа от 20 мача на професионалния ринг.

Все пак обаче не се изключва и макар и малката възможност Пулев да постигне изненада.

"Като хора, които разчитат на физическото присъствие и статистиките, трябва да признаем, че Антъни Джошуа ще продължи победната си серия от 19 мача. Най-вероятно той ще стигне до 20-а победа с нокаут над по-възрастния Кубрат Пулев.

Това трябва да се случи на база на всички данни, които имаме. Но кой знае? Може би това ще бъде изненадата на века", пише изданието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови