Багата загуби от Черния звяр пред Тръмп в Ню Йорк

OFFNews 03 ноември 2019 в 08:23 2892 0

Звездата ни в UFC Благой Иванов - Багата загуби от Дерик Люис - Черния звяр във втория двубой от главната карта на бойната галавечер UFC 244.

Пред погледа на американския президент Доналд Тръмп в легендарната зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, САЩ американецът спечели битката с 2-1 съдийски решения (30-27, 28-29, 29-28).

Българинът регистрира над 20 удара повече от противника си - 59 на 37 и извърши три тейкдауна срещу един-единствен на Люис. Иванов бе по-активният в срещата и на няколко пъти опита да приключи мача с различни техники за събмишън, но съдиите отсъдиха победа за американеца.

"Чувствам се ограбен, но това е животът. Трябваше да го откажа, не се получи. Имаше голяма подкрепа и от публиката. Явно не съм направил достатъчно. На два пъти можеше да се предаде, но не го направи и го изпуснах. Вторият рунд го бях хванал много хубаво. Чух, че остават 10 секунди и мислех, че ще го приключа, но не стигнаха.

Това е положението. Не мисля, че последните секунди в третия рунд повлияха, защото всички рундове са за него според съдиите. И да не ги беше нанесъл тези удари, рундовете са негови.

Аз просто трябваше да го откажа, няма как иначе да го победя. Президентът на САЩ също беше там, вероятно и това повлия", коментира Багата след срещата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!