Битката на годината в UFC Хабиб срещу Макгрегър на живо по MAX Sport 2 и на live.a1.bg

OFFNews 05 октомври 2018 в 13:54 3203 0

Най-очакваната битка в UFC между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър, която ще се състои тази неделя от 05:00 часа, ще се предава пряко по MAX Sport 2, както и като pay-per-view на онлайн платформата live.a1.bg.

Сблъсъкът между ирландеца и руснака със сигурност ще подобри всички рекорди по гледаемост на двубой от ММА, като прогнозите на специалистите са доста противоречиви. За лек фаворит в двубоя е определен Хабиб, тъй като той има впечатляващия рекорд от 26 победи и нито една загуба. Освен това боецът от Дагестан е в доста по-добра моментна форма, тъй като редовно има битки на октагона.

В какво състояние е Конър Макрегър обаче, е истинска мистерия, тъй като ирландецът не е участвал в мач от UFC от близо две години, а последната му спортна проява бе през лятото на 2017 г. в боксовия двубой срещу Флойд Мейуедър.

В неделя се подновяват и двубоите от Световното първенство по волейбол за жени в Япония, където участието си продължават и родните националки. Момичетата на селекционера Иван Петков стартират втората фаза на турнира срещу действащия световен шампион САЩ. Двубоят помежду им е на 7 октомври, неделя, от 07:25 часа и ще бъде предаван пряко по спортните канали на А1. В понеделник за българките следва срещата с най-титулувания отбор на Мондиала – Русия, като мачът е в ранни зори – от 04:40 часа. На 9 октомври отборите почиват, а на 10 и 11 октомври националният ни отбор се изправя срещу Тайланд и Азербайджан – съответно от 07:25 и 04:40 часа.

В неделната сутрин – от 10:00 часа – феновете на MotoGP могат да проследят пряко и първия в историята старт за Голямата награда на Тайланд.

По традиция феновете на футбола също ще имат възможност да проследят изявите на любимите си отбори от Серия А и испанската Ла Лига. Двубоите от Калчото са по MAX Sport 2, a тези от La Liga – по MAX Sport 1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови