Босът на UFC отсече: Никога няма да се роди втори като Конър Макгрегър

OFFNews 01 юли 2019 в 10:49 2826 0

Снимка Instagram: Conor McGregor

Президентът на най-голямата ММА организация в Северна Америка UFC - Дейна Уайт смята, че има само един Конър Макгрегър и никога няма да има друг като него.

Ирландецът се превърна в най-голямата звезда, която някога се е състезавала в смесените бойни изкуства. Той се превърна в един от идолите на поп културата.

Макгрегър беше първият двоен шампион в историята на UFC и е участвал в най-големите платени събития. Няма никакво съмнение, че битките му са сериозен бизнес за организацията, базирана в Лас Вегас. Ирландецът дори проведе боксов двубой с един от най-великите боксьори на всички времена Флойд Мейуедър.

"Конър Макгрегър е само един. Хората винаги ме питат "Мислиш ли, че някога ще намерите друг като него. Опитвате ли се да намерите такъв".

Никога няма да има втори като него, но ще се появи някой, който се различава по свой начин и ще се превърне в звезда по свой собствен начин.

Когато виждаш някой, който има толкова успехи, колкото Конър Макгрегър и да е забавен. Виждате го колко е колоритен и всеки един понякога си мисли "Ами ако започна да се държа като него, ще имам онова, което той има", каза Уайт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови