Бразилски ММА шампион срещу корав руснак във втория двубой на SENSHI 4

OFFNews 30 септември 2019 в 15:02 1954 0

Зрелищен сблъсък между един от водещите бразилски ММА бойци и национал по киокушин на Русия предстои да вдигне адреналина на публиката на четвъртото издание на бойното шоу SENSHI, което ще се проведе на 26 октомври, от 19 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

Носителят на межународната шампионска титла по ММА и шампион от турнира Super Fighters Винисиус Гаспар от Бразилия ще се изправи срещу 23-годишния каратист Омар Магомедов от Москва във втория двубой на галавечерта.

Двамата ще се бият в категория до 65 кг по правилата на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където са позволени прехвърляния на ринга, както и удари с лакти и в главата.

Това ще е и дебютът на 27-годишен бразилец на професиония ринг на SENSHI. Той е висок 1,75 см, а активът му на професионалния ринг се изразява в 15 победи и 4 загуби.

Омар Магомедов е дългогодишен състезател и национал на Русия по карате киокушин, висок е 175 см. Има златен и бронзов медал от Европейско първенство по киокушинкай, както и световна титла при момчетата.

Сблъсъкът на ринга на 26 октомври ще е третият шанс на 23-годишния Магомедов да завоюва титла от SENSHI, след като април на второто издание на SENSHI родният ни боец Петър Стойков го победи, a през юли руснакът загуби от представитл на Казахстан на четвъртфинал.

Зрелището на галата на 26 октомври ще се допълни от още 11 киокушин и кикбокс двубоя. Специален гост на бойния спектакъл ще бъде кикбокс легендата Петер Артс, който ще дойде у нас с четирима от своите най-добри сътезатели.

Сред родните таланти, които ще се борят за титли на арената на SENSHI, са Николай Йоргов, Богдан Шумаров, Али Юзеир и Александър Евстатиев.

Очаквайте подробности за останалите сблъсъци на атрактивната бойна гала. Билетите за нея вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. и 20 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови