Дани Илиев защити титлата си

OFFNews 30 юни 2019 в 10:28 3346 0

Даниел Илиев защити европейската си титла на KGP (б.р. - Кickboxing Grand Prix). Българският кикбоксьор победи Кевин Уорд насред родината му - Англия.

На гала вечер в Манчестър и при сериозна подкрепа от трибуните за Илиев, родният боец изигра отличен мач в три рунда и заслужено получи победата с единодушно решение от съдиите, пише boec.bg.

Под бурните скандирания през цялото време Илиев започна уверено срещата и още в началните секунди наложи своето темпо и игра, и бе този, който атакуваше.

Илиев и този път търсеше нокаута, но с премерени действия и усилия, като дори веднъж беше много близо и до нокдаун срещу Уорд. Точните напътствия на треньора му в ъгъла Веселин Веселинов също допринесоха за пълната доминация.

196-сантиметровият британец, който е петкратен световен шампион и то на пет различни организации, както и един от най-опитните и обичани местни бойци, също демонстрира класа, но не успя да пробие защитата на българина.

Така Даниел Илиев защити пояса, който завоюва през месец ноември миналата година в столичната зала "Универсиада". Активът му на професионалния кикбокс ринг вече е 16 победи и 2 загуби.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови