Дилиън Уайт удрял по-силно от Антъни Джошуа

OFFNews 12 февруари 2019 в 12:10 2187 0

Бившият шампион на Световната боксова организация (WBO) в тежката категория по бокс Джоузеф Паркър разкри, че тупалките на Дилиън Уайт са по-силни от тези на Антъни Джошуа. Отговорът вероятно е изненадал всички, но новозеландецът със сигурност знае това от първо лице.  

Паркър загуби световната си титла на WBO в обеденителен двубой от шампиона Джошуа през март миналата година. Няколко месеца по-късно новозеландецът бе победен в равностоен двубой и от Уайт.

"Кой удря по-силно? Дилиън ме повали в нокдаун. Така че, разбира се, той удря много по- силно от Джошуа. Уайт ме нарани на няколко пъти в битката, но аз продължавах да се бия. Антъни не успя да ме намери с тежки удари, затова бих казал, че Дилиън Уайт удря по- силно.

Мисля, че в момента в тежка категория е изключително вълнуващо. С толкова много различни и добри боксьори, има толкова много битки, които могат да бъдат организирани. Мисля, че това е просто вълнуващо за феновете.

Знам, че има много хора, които искат Джошуа да се бие с този или онзи боксьор, но в крайна сметка той решава с кого да се срещне. Той е на върха в тежка категория и той определя правилата", каза Паркър пред talkSPORT.

Джоузеф загуби световната си титла на WBO в обеденителен двубой от шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа миналия март преди да бъде победе в равностоен двубой от Дилиън Уайт през лятото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови