Дионтей Уайлдър: Аз съм причината за слабата битка на Фюри

OFFNews 17 септември 2019 в 12:31 2470 0

Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър смята, че той е основният виновник за колебливото представяне на Тайсън Фюри в битката му срещу Ото Валин.

Циганския крал все пак успя да стигне до победа над шведа с единодушно решение, но изпита сериозни проблеми по време на двубоя.

"Всеки, който е гледал срещата, видя, че Фюри не е същият боксьор, но това е, което правя със съперниците си – прекратявам кариерата им.

Аз съм най-лошият човек на планетата, той изобщо не е същият боксьор. Отнех му нещо, когато го ударих и му причиних мозъчно сътресение.

С него е свършено. Нямам търпение да се срещнем на ринга. Не мога да чакам, той дори не изпита най-доброто от мен, а той даде най-доброто от себе си.

Реваншът ни ще бъде напълно различен. Вече съм бил на ринга с него преди, а за втория двубой ще съм в най-добрата си форма. Ото Валин направи добър двубой. Бях много впечатлен, когато той отвори аркада на Фюри.

Ще нокаутирам Фюри, веднага щом го ударя с дясната си ръка. Нямам търпение, имам лоши намерения. Той ще се нуждае от повече от тази вуду кукла и циганска магия, когато излезе на ринга срещу мен", каза Уайлдър.

През декември миналата година американецът на два пъти прати Фюри в нокдаун, но в крайна сметка срещата им завърши наравно. Двамата ще проведат реванш в началото на 2020.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови