Дионтей Уайлдър: Ще подходя спокойно, но ще нокаутирам Фюри

OFFNews 27 август 2019 в 13:31 2175 0

Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър разкри, че ще подходи спокойно и ще нокаутира Тайсън Фюри в евентуалния реванш между двамата.

Американецът прати на два пъти в нокдаун Циганския крал, когато за първи път се срещнаха през декември миналата година, но това се оказа недостатъчно, за да го победи.

"Ще бъда по-спокоен, този път няма да бързам. Ще го нокаутирам, но просто ще го направя по по-спокоен и по-драматичен начин.

Определено реваншът ще се проведе. Със сигурност. Очаквам го с нетърпение, надявам се неговият екип също да го очаква с нетърпение.

Точно както първата среща, която беше вълнуваща, и втората ще бъде не по-малко вълнуваща. Затова с нетърпение очаквам реванша, ентусиазиран съм за него.

Знам, че преди този двубой ни предстоят други предизвикателства, залагам колана си срещу Луис Ортис. Това ще е поредния рискован двубой, в който ще рискувам титлата си.

Но когато го преодолея, това ще ме направи още по-добър боец и ще направя битката с Тайсън Фюри още по-интересна", каза Уайлдър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови