Дионтей Уайлдър: Тайсън Фюри е много уплашен от мен и има за какво

OFFNews 12 февруари 2020 в 12:53 4852 0

Американската звезда в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър смята, че е спечелил психологическата битка с Тайсън Фюри преди дългоочаквания мач-реванш за титлата на Световния боксов съвет (WBC) на 22 февруари. Напук на гръмките заявления на британеца, той е спокоен и смята, че 31-годишният му опонент говори така от страх.

"Той е изплашен, страхува се и знам, че ще има много безсънни нощи до 22 февруари", каза Уайлдър.

Двамата излязоха на ринга през декември 2018 г., като мачът завърши с противоречиво равенство. Уайлдър два пъти прати Фюри в нокдаун и смяташе, че е спечелил, но и британецът имаше своите аргументи за победа.

"Когато някой те прати в нокдаун, ти никога не го забравяш. Дълбоко в себе си знам, че той е нервен, много нервен от това, което се случи в първия мач. Причиних му много болка и ще го направя отново, защото никой не го е удрял с такава сила", закани се Бронзовия бомбардировач.

Той е гледал внимателно мача на Фюри с шведа Ото Валин, който му отвори зверска аркада и се закани да цели същото място. Уайлдър посочи, че след мача помежду им Фюри е сменил много неща в подготовката си, включително и треньора, което го навежда на мисълта, че не е уверен в качествата си.

"Пускам му кръв и след това ще търся нокаут. Няма да играя игрички", заяви 34-годишният американец.
Той говори и за Антъни Джошуа, който държи поясите WBA, IBF и WBO и в момента преговаря с нашия Кубрат Пулев за колана в IBF..

"Този страхливец не ме притеснява. Дори и след като си върна титлите, той е извън картинката и никой вече не говори за него. Постоянно отказва да се бие с мен", завърши Уайлдър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !