Дионтей Уайлдър: Тайсън Фюри е скучен, феновете в САЩ няма да го харесат

OFFNews 06 март 2019 в 13:27 1833 0

Шампионът на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър не вярва, че Тайсън Фюри може да се преърне в голяма звезда в САЩ.

Американецът е на мнение, че стилът на Циганския крал е скучен. Въпреки техническите умения и интелигентност на британеца, "Бронзовият бомбандировач" не очаква феновете на бокса в отвъд океана да приемат Фюри, когато от промоутърската фирма "Top Rank" започнат да организират битките му.

"Работата е там, че аз съм ключа. Аз съм част от пъзела на всичко. Особено, когато става въпрос за Америка. Фюри е никой в Щатите, ако моето име не е споменавано редом с неговото. Той е скучен боксьор. Единственото нещо, което той умее добре, е да говори.

Той просто дърдори. И единствената причина, поради която това ни харесва и ни кара да се смеем, е заради акцента му. Той има един от най-скучните стилове в тежка категория. Щом феновете видят неговия стил, техния интерес към него изчезва.

Що се отнася до мен, аз съм вълнуващ боксьор. Аз съм един от най-атрактивните бойци в тежка категория заради моята ударна мощ. Феновете знаят, че когато дойдат, за да гледат битка на Дионтей Уайлдър, най-вероятно ще видят някой, който е нокаутиран.

Те не искат да виждат хора, които са наранени, но искат да видят лежащо човешко тяло, което се е изпружило върху платнището, след като е било ударено в лицето", каза Уайлдър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови