Джошуа е променил стила си заради реванша с Руис

OFFNews 28 ноември 2019 в 11:31 2079 0

Снимка Instagram: Anthony Joshua

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа признава, че е трябвало на направи определени корекции в неговия стил.

Британецът е категоричен, че ако не успее да ги поправи, това ще го доведе до загуба в реванша с мексиканската сензация Анди Руис младши.

Двамата ще се изправят един срещу друг в реванш на 7 декември в Саудитска Арабия. Мексиканецът шокира Джошуа на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, за да му нанесе първа загуба в професионалната кариера и да вземе шампионските пояси на IBF, WBA, WBO.

"Определено има неща, върху които мога да поработя. Две години крещях в моятя зала, "Ако продължавам така, скоро ще ме победят". Все пак понякога не е необходимо да подобряваш стила си.

В случая обаче трябва да се промени. Ако се подготвям по същия начин, ще се повтори същия резултат. Ако искам различен развой на двубоя, трябва да правя различни неща в тренировките.

Не съм праменил всичко. Нямам достатъчно време да променя целия план. Имам определени слабости, за които говорех, че трябва да отстраня, но всичко е за добро", каза Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови