Еди Хърн съветва Джошуа да се бие с Кобрата

OFFNews 16 октомври 2019 в 13:09 1820 0

Промоутърът на бившия световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа - Еди Хърн посъветва британеца да се изправи срещу Кубрат Пулев в следващата си среща, а не с Олександър Усик.

Ей Джей ще се изправи срещу Кобрата или украинеца при положение, че успее да си върне коланите на IBF, WBA и WBO в реванша срещу Анди Руис младши на 7 декември в Саудитска Арабия.

Усик е задължителен претендент на WBO, Кубрат пък е в това положение при IBF. Еди Хърн смята, че към момента никой от добрите боксьори няма да рискува да се бие срещу Уиск, който вдъхва сериозен респект.

"Никой няма да тръгне да се бие с Олександър. Ще бъда честен, ако трябва да дам съвет на Джошуа дали да се бие с Пулев или Усик, най-вероятно ще го посъветвам да се бие с Кубрат.

Антъни обаче може да мисли по различен начин. Той може да поиска да приеме предизвикателството и да се бие с Усик. Все пак в момента всичко, за което Джошуа мисли, е Анди Руис. Така че ще решаваме това по-късно.

Хубаво ще е ако имаме такъв проблем, но ако мексиканецът спечели, той ще изпита същия проблем. Усик се намира в страхотна позиция", каза Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!