Фюри: Не ме интересува какво мисли Уайлдър за WWE, да ходи при Мис Вселена

OFFNews 28 октомври 2019 в 10:44 1864 0

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри заяви, че не го интересува какво мисли Дионтей Уайлдър относно преминаването на британеца в Световната федерация по кеч.

Циганския крал ще направи своя дебют в WWE на 31 октомври, когато ще се изправи срещу Броун Строуман. Наскоро Уайлдър коментира новото поприще на Ююри и не спести подигравките си негов адрес.

"Чувате ли го да говори за своята битка? Той е твърде загрижен за това, което правя, колко съм ужасен и как не трябва да получа толкова пари.

Той трябва да се занимава с актьорската си кариера или с каквото там се занимава. Преживей го. Не го спомненавам, нито споменавам някой друг.

Освен ако хората не ме попитат, не споменавам никой от боксьорите в тежка категория, не ме интересуват. Онова, което правят с живота си, изобщо не ме интересува.

Не бих казал: "О, Дионтей Уайлдър се заминава с актьорската си кариера, какъв идиот". Не ме интересува какво прави, не ме интересува дали той ще участва на Мис Вселена или ще стане бодибилдър или ММА боец", каза Фюри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови