Фюри: Не ме интересува какво мисли Уайлдър за WWE, да ходи при Мис Вселена

OFFNews
28 октомври 2019 в 10:44 | 857 |0

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри заяви, че не го интересува какво мисли Дионтей Уайлдър относно преминаването на британеца в Световната федерация по кеч.

Циганския крал ще направи своя дебют в WWE на 31 октомври, когато ще се изправи срещу Броун Строуман. Наскоро Уайлдър коментира новото поприще на Ююри и не спести подигравките си негов адрес.

"Чувате ли го да говори за своята битка? Той е твърде загрижен за това, което правя, колко съм ужасен и как не трябва да получа толкова пари.

Той трябва да се занимава с актьорската си кариера или с каквото там се занимава. Преживей го. Не го спомненавам, нито споменавам някой друг.

Освен ако хората не ме попитат, не споменавам никой от боксьорите в тежка категория, не ме интересуват. Онова, което правят с живота си, изобщо не ме интересува.

Не бих казал: "О, Дионтей Уайлдър се заминава с актьорската си кариера, какъв идиот". Не ме интересува какво прави, не ме интересува дали той ще участва на Мис Вселена или ще стане бодибилдър или ММА боец", каза Фюри.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !