Фюри към Джошуа: Пластмасов нигериец, един циганин ще те набие

ОFFNews 22 юни 2017 в 00:05 3915 1

Снимка Reuters

Тайсън Фюри продължава да се заяжда с Антъни Джошуа в желанието да си изпроси бой за световната титла в тежката категория на бокса. Ромът, който е наказан, си позволи да нарече съперника "пластмасов нигериец".

Фюри пусна специално видео, в което ги реди като рапър.

"Голям си ми женчо. Виждал съм ги типове като теб много пъти. Ще видим кой е скучен, като се изправиш срещу мен. Ти се едно голяма и безполезно нещо", започна етническият ром.

"Ти се един пластмасов нигериец. Че аз съм повече нигериец от теб. Ще развея флага за Нигерия, когато се бием. Аз съм ЦИГАНИН! Представлявам целия свят. Али имаше думи за хора като теб. Викаше им "Чичо Том".

Фюри продължи в същия стил: "Дай да го направим, не се нуждая от подгряващи мачове. Когато тези политически боклуци ме спряха от ринга за две години, е идеалният за теб шанс да ме победиш, нали! Давай да се бием през ноември или декември".

"Голям женчо си. Много голям! Дай да те пробвам. Когато ми върнат лиценза и скачам. Месецът няма значение", завърши не без самочувствие Тайсън Фюри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9029

1

directino

22.06 2017 в 21:51

Фюри може и да е циганин (gypsy), но в никакъв случай не е ром (Roma). Ромите идват от района на днешна Индия и имат някои доста отличаващи се характеристики, които липсват у Фюри.