Хюи Фюри: Ще видим кой е по-добрият, когато удари гонгът

OFFNews 21 октомври 2018 в 13:35 2095 0

Хюи Фюри гостува в предаването "Тази неделя" по bTV и отново се закани, че ще спечели двубоя срещу звездата ни в профибокса Кубрат Пулев в "Арена Армеец".

"Много се радвам, че съм в България. Нямам търпение за мача. На ринга ще сме само аз и Пулев. Не мисля за загубата. Публиката не ме притеснява, даже ме мотивира, че ще се бием в България. Пулев никога не се е бил с човек като мен. Аз съм различен тип боксьор", каза съперникът на Кобрата.

Той е старец за мен. Ще видим кой е по-добрият, когато удари гонгът. Подготовката ми беше много тежка. Истински ад. Тренирам от 3 месеца, мога да го нарека изтезание.

Отрязах се от света – без телефони, без социални мрежи. Не комуникирах дори с най-близките хора, семейството ми. Съсредоточих се изцяло върху битката", каза Фюри.

Той бе в компанията на своя треньор и баща Питър, който заяви, че двамата боксьори имах сходен опит, защото са се изправяли срещу едни и същи съперници.

Дългоочакваният сблъсък ще бъде на 27 октомври в "Арена Армеец". Победителят ще стане официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF), чийто носител е Антъни Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови