Има и по-лошо от целувката на Кобрата

OFFNews 01 април 2019 в 15:51 4829 0

В последната седмица не стихват коментарите за прословутата целувка на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев след победата му над румънеца Богдан Дину в Калифорния.

Кобрата целуна репортерката Джени Суши, която впоследствие се оплака от насилие и в момента се готви да съди българина. Самият Кубрат обясни, че двамата с дамата са приятели и действията му са породени от силния адреналин след боя.

Именно със силния адреналин обясни постъпката си и британският боксьор Кеш Али, който буквално захапа своя съперник Дейвид Прайс на ринга по време на мач в Ливърпул на 30 март. Али повали съперника си на ринга и заби зъби в корема му, а реферът прекрати мача. Самият Прайс обяви, че няма да даде реванш на Али при никакви обстоятелства.

"Повече не желая да се бия с това животно", отсече нахапаният боксьор. Самият Али се чувства доста гузен.

"Направих нещо недопустимо. Повлия ми атмосферата преди мача. За първи път се бия на такова ниво, бях изпълнен с емоции. Получи се доста глупаво от моя страна, още повече, че до този момент аз водех в резултата. Извинявам се на всички", коментира Али, който е заплашен от спиране на правата за 2,5 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови