Искри между Фюри и Уайлдър преди реванша, наложи се охрана да ги разтървава (видео)

OFFNews 20 февруари 2020 в 13:06 1915 0

Суперзвездите в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри се нахвърлиха един срещу друг още на пресконференцията преди реванша за титлата в тежка категория на световния боксов съвет (WBC).

Битката ще се състои в "MGM Grand" в Лас Вегас тази събота в 04:00 часа българско време. Въпреки че на предишните медийни събития показваха взаимно уважение, Фюри и Уайлдър застанаха лице в лице на сцената и започнаха да се блъскат, което принуди охраната да се намеси.

Лицето на Циганския крал бе покрито с шапка, качулка и слънчеви очила, като отправи и немалко обиди към съперника си. "Ще те ударя право в лицето и след това ще ти се изсмея.

Дори не успя да ме победиш миналия път. И три години да съм извън ринга, пак ще те победя. Страхливец. Ще те нoкаутирам още сега", закани се Фюри.

"Имаше два подгряващи мача и и три тренировъчни лагера, сигурно си във форма", отвърна Уайлдър, като не пропусна да отбележи за депресивните състояния на своя съперник, мислите му за самоубийство и няколко пъти го нарече "наркоман".

Залогът в този дългоочакван мач е титлата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), която е притежание на Уайлдър. И двамата боксьори са непобеждавани досега в професионалната си кариера.

На сметката си американецът има 42 победи и 1 равенство, а Фюри е постигнал 29 победи и 1 реми. Първият мач между двете звезди се проведе през декември 2018 година и завърши с равенство след съдийско решение.

Двамата боксьори са напълно уверени, че този път ще нокаутират съперника. След този мач пък американецът обяви, че може да прекрати кариерата си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови