Изключително завръщане на Амир Хан на ринга

OFFNews 22 април 2018 в 01:00 2665 0

39 секунди бяха необходими на британската боксова суперзвезда Амир Хан, за да нокаутира канадския си съперник Фил Ло Греко при завръщането си на ринга след двугодишно отсъствие.

Това се случи на голяма гала вечер в Ливърпул, като двубоят между Хан и Ло Греко беше централен и оправда очакванията, макар и да продължи твърде кратко.

Британецът тръгна експлозивно и засипа Ло Греко с удари още от началния гонг. Хан пласира ляв прав, последван от прав десен, ъперкът, комбинация от ляво и дясно кроше и Ло Греко падна на ринга в нокдаун.

Канадецът се изправи и тръгна напред, но бързо беше довършен край въжетата, като изпадна във втори нокдаун и реферите сложиха край на всичко в този мач 39 секунди след началото му.

"Чувствам се по-добре отпреди 3 години. По време на подготовката си се боксирах с олимпийци, млади и гладни професионалисти, които се пробваха да ме поставят под напрежение. На 31 съм, това са най-добрите години в кариерата ми. Надявам се да не допускам грешките от миналото, които ми пречеха", коментира Хан.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови