Кобрата: Няма да спра с бокса заради Джени Суши

OFFNews
13 април 2019 в 15:48 | 2134 |0

Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев отново коментира казуса с временно отнетия му лиценз на територията на Калифорния. Репортерката Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред подадоха жалба за сексуално посегателство след мача на Кобрата с Богдан Дину. До изслушването на 14 май, българинът няма право да се бие в този щат. Кобрата не е притеснен от този факт.

"Предстои ми мач в края на юни, който вероятно ще бъде в САЩ, ако всичко с комисията и лиценза ми бъде наред. Може и в Европа да е. Мисля, че понякога човек не трябва да се натиска прекалено за дадено нещо. Ако пътят е правилен и Господ е казал, то ще се случи. Това не означава, че трябва да се отказваш при всяка пречка", коментира Кубрат пред "24 часа".

"Но когато си положил всички усилия, и то нееднократно, значи това просто не е твоето нещо. Няма проблем, веднага промяна и толкова. Надявам се да се отмени временно спиране на лиценза ми. В момента съм наказан, без нито да ме изслушат, да вземат моята гледна точка по случая.

Просто отишла е една адвокатка и им е казала: "Той е направи така и така, спрете му правата." И те на базата на видеоклип ми отнемат правата. Моят адвокат изпрати едно писмо, но на този етап няма отговор. Но мен това няма да ме спре да играя бокс, просто САЩ ще отпадне като вариант.

Хората, които гледат отстрани, да преценят, но според мен всичко е ясно - и адвокатката за какво се бори, и Джени Суши за какво. То е толкова смешно, ясно и прозрачно, че няма накъде. Може да се види от самолет, даже и от друга планета.

Никога през живота си не съм бил лишен от женско внимание. Съответно не съм си и представил, че подобна постъпка ще бъде възприета по такъв начин. Ние си говорихме с тази Джени съвсем приятелски и нищо не подсказваше да има някакъв проблем. Не оправдавам своята постъпка, беше спонтанна и явно неуместна, но бе напълно в рамките на шегата", сподели Кобрата.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !