Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Кобрата даде изненадваща прогноза за реванша между Джошуа и Руис

OFFNews 17 ноември 2019 в 18:16 2854 0

Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев даде прогнозата си за предстоящия реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис младши пред американския сайт BoxingScene.com.

Той ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия и от изхода му зависи кой ще е съперник на Пулев за титлата като претендент №1 във версия IBF. Ако никой от двамата не желае да защитава поясите срещу Кубрат, тази титла се овакантява.

"Относно мача Руис - Джошуа, виждам отново победа на мексиканеца, ако е тренирал достатъчно здраво и не е мързелувал по време на лагера си - каза Пулев. - Мисля си, че той ще победи пак. Нямам обаче идея как върви подготовката му, за него нещата се промениха доста.

Той е популярен сега, виждам доста снимки почти ежедневно, скъпи коли и други неща около него. Много сериозно медийно внимание. Ако остане фокусиран и изцяло се съсредоточи в бокса и в мача, ще спечели.

Няма да е никак лесно, защото Джоуша ще гледа различно на реванша, но един сериозен Анди Руис ще го бие за втори път. Джошуа ще има друга стратегия и се е поучил от грешките си, в това съм сигурен. Подцени много първата им среща."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews