Кобрата е готов за битка с Циганския крал

OFFNews 17 юни 2019 в 12:47 2137 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели, че е готов да се качи на ринга срещу бившия световен шампион Тайсън Фюри.

Кобрата в момента е в САЩ и посети двубоя на Циганския крал срещу Том Шварц и след това даде интервю за красива репортерка от онлайн медия. Този път той беше дистанциран. Българинът показа, че си е взел поука от случая с Джени Суши и целувката, която разбуни страстите около него.

Този път журналистка беше Мишел Джой Фелпс от YouTube-канала "Behind the Gloves". Красавицата разпита българина каква е възможността да се бие с Тайсън Фюри, а той отговори лаконично, че първо иска да се бие за титлата в IBF, а после е готов да се изправи срещу британеца.

"Опонентът на Фюри не беше достатъчно добър, нищо специално не беше този мач. Готов съм да се бия с него. Защо да не се срещна с него през февруари.

Аз съм задължителен претендент в IBF и сега първо трябва да се бия за шампионския колан в тази версия и след това можем да се изправим един срещу друг с Фюри. Готов съм", заяви Кобрата пред Мишел Джой Фелпс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови