Кобрата гневен и на ГЕРБ, и на БСП заради коронавируса

OFFNews 22 март 2020 в 20:50 13922 2

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев избухна с гневна публикация в профила си в социалната мрежа фейсбук срещу политическите партии в България. 

Кобрата е изключително разочарован от липсата на общ език у нас във времена на тежка криза покрай връхлетялата целия свят пандемия от коронавирус.

Ето какво написа Пулев:

"Здравейте, приятели!

Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и мили изречения!

В началото на трета световна война и нов световен ред, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици,
продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?!

Това ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем!

Виждат го, като някакво много опасно “вирусче”, което чакаме да отмине....! Но не осъзнават, че корона вируса е малкото зло, което ВЕЧЕ Е обърнало истински пагубни други проблеми!

Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията.

Нямат представа, какво предстои, а ние - седем милиона българи, милите,
разчитаме на тях!

???????????????????????? Е, тежко ни!

Аз ли трябва да ви го казвам бе, приятели мои!

Сядайте заедно, съберете специалисти във всички сфери, защото в България има истински талантливи и умни професионалисти, и създайте план на действие, ГЕНЕРАЛНО!

Сметнете прецизно вариантите и направете най-добрия план, от който дори и други държави да взаимстват.

Забравете егото, комплексите и скапаните си партии!

Защото, да чакаме да отмине вируса и междувременно, партийно рекламиране, със заучените фрази и нападки, за мен означава НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо...!

???????????????????????? Ние, българите, сме древен, храбър и умен народ и настояваме за единство, не само на думи!

???????????????????????? Огромни благодарности на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

2

HristoSliven

23.03 2020 в 08:28

А казва ли изобщо нещо, което да не знаем?! И, имал ли някой - дори на световно ниво, който а може в момента да каже какво КОНКРЕТНО предстои в икономическите и обществени отношения?!
Оставам с впечатление, че Кубрат просто търси популярност, че не се знае как кога и как ще се състои МАЧА. Точно този мач ще бъде последен шанс да направи нещо значимо в тази си боксова кариера, а след това - в политиката?

4109

1

Дедовия

23.03 2020 в 06:32

Айде още един умник, дето ще ни оправя! Нещо май ми намирисва, че някой му е дал тъпата идея да се кандидатира за нещо? Що пък не, след Борисоф и цветанът му всеки ще може.