Кобрата прогнозира победа на Руис над Джошуа в реванша

OFFNews 18 август 2019 в 11:27 1696 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев продължава да се готви и чака своя нов шанс за световната титла в тежката категория. Българинът и щабът му следят с интерес какво ще се случи с реванша между Анди Руис младши и Антъни Джошуа.

Сайтът "fightnews", цитиран от "Тема Спорт", намери Кобрата на лагера му в Лас Вегас, където той тренира от няколко месеца. Пулев поясни каква е позицията на неговия екип.

"Не бях много изненадан, че Световната боксова федерация (IBF) по изключение придвижи напред реванша. Искаме някои условия да бъдат уточнени.

Трябва да сме сигурни, че победителят ще се бие първо с мен след това. Чакам го от 3 години, ще остана концентриран и ще почакам още малко - победителят от боя на Руис и Джошуа трябва да се бие с мен!

Колкото до техния мач, очаквам да е с равни възможности за двамата - 50 на 50. Но и Руис да спечели отново, това е моята прогноза. Аз продължавам да се готвя във Вегас и усещам, че се задават големи неща", каза Пулев.

Припомняме, че преди няколко дни промоутърът на Джошуа - Еди Хърн тържествено заяви, че и двамата боксьори са се споразумяли за реванш на 7 декември в Саудитска Арабия.

Въпреки това от страна на Руис нямаше официално излявление, с което да потвърдят за срещата, която е наречена "Битката на дюните".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови