Кобрата тренира за Букър на паркинг в Калифорния

OFFNews 15 октомври 2019 в 17:43 3346 0

Звездата ни тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев показа как се готви за предстоящия си мач. Кобрата има насрочена битка на 9 ноември с 38-годишния американец Райдъл Букър, който е бивш затворник.

Пулев публикува на личния си профил във Фейсбук видео, в което раздава юмруци на паркинг посред нощ. Кобрата е гол до кръста, изпотен и демонстрира боксовите си умения на фона на хип-хоп музика.

"9 ноември, Калифорния! Какво е това?", написа боксьорът ни към видеото.

Съперникът му Букър също се готви за мача. 38-годишният американец демонстрира високо самочувствие в интервю пред "България Днес".

"Силен боксьор. Върви директно напред. Понякога играе мръснишки. Удря зад главата. В бокса това са много опасни попадения. Като цяло е класен противник. Мощен и силен е, но мисля да му изнеса урок по истински бокс. Той ще се опита да направи мача тежък.

Ще използва доста клинчове. Не бих желал срещата да протича по този начин, но няма да му се дам. Наясно съм и очаквам да се хвърли и да направи добър мач. Мога да се адаптирам към всякакви стилове и ситуации. Никога не търся нокаута.

Техничен боксьор съм. Ако успея го сваля, добре. Но целта е да си правя комбинациите. Да използвам различни ъгли и умения. Сигурен съм, че това ще бъде най-трудният мач за Пулев на боксовия ринг", казва Букър.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови