Кобрата вече праща само въздушни целувки

OFFNews 25 юли 2019 в 16:07 2387 0

Кубрат Пулев показа, че си е научил добре уроците по превенция на сексуалното насилие, които посещаваше в последните седмици.

Българската звезда в професионалния бокс беше изпратен на специално обучение заради поведението си спрямо репортерката Дженифър Равало, която отнесе целувка в устата след победата на Пулев над Богдан Дину през март. Тя се оплака от него, а Спортната комисия на Калифорния отне временно лиценза му за щата и го глоби с 2500 долара.

Преди дни Кобрата се яви на повторно изслушване и показа подобрение по темата, а лицензът му беше възстановен.

Само дни след изслушването боксьорът в тежка категория се изправи пред първото си изпитание при интервю край ринга с друга американска журналистка - Хелън Йее. Любопитното е, че тя разговаря с него и преди мача му с Дину, а след историята с Равало много фенове на Кобрата я бъркаха с нея и я нападнаха в социалните мрежи за това, че му създава проблеми.

Първата част от разговора премина в шеговит тон, като Пулев говори за проблемите си от последните месеци, а след това насочи вниманието към за стремежа си към световната титла. Още в началото на интервюто се появи трети участник, който уточни, че това е интервю без целувки.

Пулев отново каза, че е целунал Равало, воден от вълнението си след победата срещу Богдан Дину.

"Това беше шега, която вероятно другите не разбраха. Затова няма да го правя повече. Ако някой иска да ме целуне, може да го направи, но аз няма да целувам никого. Научих, че първо трябва да питам", казва Пулев и праща въздушна целувка на камерата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови