Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Конър Макгрегър за скандала в заведението: Това не съм аз, не трябваше да удрям човека

OFFNews 23 август 2019 в 12:03 4619 0

Снимка Instagram: Conor McGregor Official

Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър проговори след поредния скандал, който се разви в заведение в Дъблин. Боецът призна, че е постъпил много лошо и съажлява за случилото се.

Припомняме, че в средата на август се появиха възмутителни кадри от видеокамера във въпросния пъб. Там ирландецът е забелязан да влиза в спор с възрастен човек, след като мъжът отказва да опита вкуса на уискито на Макгрегър.

"Всъщност няма значение какво се случи там. Не бях прав. Този човек заслужаваше да прекара времето си в кръчмата с удоволствие, а не то да приключи по такъв начин.

И въпреки че това се случи преди пет месеца, аз се опитах да се поправя, и го направих. Това дори няма значение, не бях прав. Трябва да застана тук пред вас и да поема отговорност.

Дължа го на хората, които ме подкрепят. Дължа го на майка си, баща ми, семейството си. Дължа го на хората, които ме обучават на бойни изкуства.

Това не съм аз. Не това е причината да се занимавам с бойни изкуства или да изучавам бойни спортове. Причината да вляза в ММА беше да се защитавам от подобни инциденти.

Така че да видя това, въпреки че през последните пет месеца правя стъпки, за да стана по- добър, е като нож в сърцето ми като нов боец. 

Поради тази причина аз съм тук, за да призная грешката си, да продължа напраред и да приема последствията, които възникнаха", каза Макгрегър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!