Кубрат Пулев: Джени Суши не е мой тип

OFFNews 30 март 2019 в 19:22 1996 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев заяви пред авторитетното германско издание "Билд", че репортерката Джени Суши, която той целуна по време на интервю след мача си с румънеца Богдан Дину, не е негов тип.

Заради действията Кобрата загуби лиценза си за щата Калифорния до изслушването на 14 май пред Атлетическата комисия. В отговор на обвиненията на американката, чието истинско име е Дженифър Равало, от щаба на Пулев публикуваха клип от партито след мача и интервюто, на който се вижда как репортерката танцува в скута на един от приближените на Кобрата.

"Не е вярно, че съм я хванал за задните части. А и не е мой тип жена. Не се страхувам. Имам видео, ако се наложи. Нямам вина, през кариерата си съм дал десетки хиляди интервюта.

Всеки ме познава като любезен и вежлив човек. Тя дойде при мен при тегленето на кантара и каза: "След мача ще вдигнем купон", каза Пулев.

По случая се изказа и треньорът на българина - Ули Вегнер. "Бях точно до тях. Беше след мача. Кубрат даде интервю на красивата и любезна дама и после я целуна. Това бе израз на емоция", каза Вегнер, цитиран от bTV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!