Кубрат Пулев: Много скоро ще се боря за световната титла и ще спечеля

OFFNews 31 януари 2019 в 09:29 2481 0

Следващият мач на Кубрат Пулев ще бъде на 23 март в Лос Анджелис. Това разкри самият той пред американската медия BWTalkingSport, цитирана от bTV.

Официалният претендент за световната титла в тежка категория на бокса вече тренира на американска земя. Той даде обширно интервю, в което разказа за живота си, първите стъпки в спорта и следващите цели.
"Ако трябва да бъда честен с вас, то няма с какво да ви се похваля в личен план. Имам предвид дете или нещо с приятелката ми. Нещото, което обаче не сме анонсирали с екипа ми е, че следващият боксов мач, в който ще взема участие ще бъде на 23 март в Лос Анджелис", разкри най-добрият ни боксьор пред BWTalkingSport.

Запитан дали има нещо, които да предаде на всички опоненти, които го избягват, българинът добави: "Разбира се. Веднага мога да дам пример с това, че Дилиан Уайт отказа да се бие с мен. Той се държеше така, сякаш е голямата работа, а след това избяга. Джаред Милър действаше по същия начин, отказвайки да се бие с мен."
"За моите почитатели, всичко, което мога да кажа е, че много скоро ще се боря за световната титла и ще спечеля! Благодаря Ви за мощната подкрепа, с която винаги ме мотивирате", сподели още Кубрат Пулев.
Все още не е ясно името на опонента му. Последният мач на Кубрат Пулев бе в края на октомври в "Арена Армеец". Тогава той надви Хюи Фюри и се превърна в официален претендент за пояса на IBF, който в момента е притежание на Антъни Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови