Кубрат Пулев: Никога не е правен мач от подобен тип

OFFNews 24 октомври 2018 в 15:14 4040 1

Зведата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели на официалната пресконференция преди сблъсъка с Хюи Фюри в "Арена Армеец" в събота вечер, че подкрепата на българската публика е най-големият му стимул да победи.

"Моята цел винаги е била да бъда в още по-добра форма от преди. Ежедневните тренировки, именно това ме довежда до това форма, в която трябва да бъда. Формата не е само външна - тя е и техническа, физическа и психическа.

Естествено, това не е бодибилдинг, трябва да побеждаваме на ринга, а не да показваме мускули. Смятам, че ще бъда успешен в събота вечерта. Никога не е правен мач от подобен тип, на световно ниво. Хюи Фюри е много сериозен противник.

Зрителите в "Арена Армеец" ще наблюдават зрелищни мачове и един хубав спектакъл. Подготвили сме се здраво, концентрирано, целенасочено и дисциплинаро. Смятам, че годините, в които съм бил на световния ринг, ме доведоха до днешния ден.

Ще дам всичко от себе си, за да зарадвам българската публика, защото тя е невероятна и винаги ме е подкрепяла навсякъде по света. Радвам се, че играя в България, направих немалко, за да се случи този мач. Това е моята наслада.

Българите да станат съпричастни и да ме подкрепят, а аз да мога да им дам това самочувствие и тази гордост. Естествено, ако победя. Не смятам, че ще изиграе някаква роля залата. Рингът е еднакъв навсякъде, правилата са еднакви навсякъде и си трябва добра подготовка, а не просто зала, публика и т.н.", каза Пулев.

Хюи Фюри пък за пореден път изрази увереност, че е достатъчно подготвен за предизвикателството да се изправи срещу българина на негова територия в "Арена Армеец".

"Остават само три дни до голямата среща. Подготвен съм. Готов съм и изцяло отдаден на това, което предстои. Вярвайте ми, че ще направя всичко по силите си. Аз идвам. Аз съм бъдещето на тази категория.

Посрещането в България беше прекрасно. Хубаво е, че отново съм тук, не бях идвал от тийнейджър. Сега е още по-специално, че ще се бия тук. Цялата трудна и здрава работа вече е свършена, а остава лесното - самата среща

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews