Кубрат Пулев и Райдъл Букър ще се изправят един срещу друг по първи петли

OFFNews 07 ноември 2019 в 11:19 2698 0

Снимка Facebook: Kubrat Pulev

Боят на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев с американеца Райдъл Букър ще започне около 05:00 часа сутринта българско време на 10 ноември.

Гала вечерта ще се проведе в зала "Чукчанси Парк" във Фресно, Калифорния вместо в предварително обявения бейзболен стадион. Двубоят на Кобрата е предпоследен от програмата, затова ще се проведе малко по-рано от първоначално очакваното.

Това ще е първи мач за българския боксьор в тежка категория след скандала около целувката с Джени Равало. Последният му двубой се състоя през март, когато победи румънеца Богдан Дину отново в Калифорния.

Най-добрият български боксьор залага статута си на задължителен претендент за титлата на IBF и ще търси нокаут срещу Райдъл Букър, за да насочи вниманието си изцяло върху евентуален двубой срещу победителя от Анди Руис и Антъни Джошуа.

Съперникът на Пулев е с баланс от 26 победи и 2 загуби, като точно половината от успехите му са с нокаут. Райдъл Букър започва кариерата си силно, но тя бива прекъсната за цели 12 години, след като влиза в затвора през 2005 година.

След излизането си през 2017 г. подновява изявите си на ринга. За последно американецът участва в двубой през юни, когато печели с отказване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови