Кубрат Пулев взе в щаба си именит кондиционен треньор

OFFNews 10 януари 2019 в 16:29 2115 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев включи към щаба си много голяма фигура, съобщи мексиканското издание "Direct TV Sports".

Кобрата вече е започнал да работи с един от най-търсените кондиционни и фитнес-треньори в Латинска Америка Анхел "Мемо" Ередия.

Той е едно от големите имена в родината си. В последните години Ередия работеше с Хуан Мануел Маркес и Хорхе Арсе, на които помогна да станат световни шампиони, макар и не в тежка категория на професионалния бокс.

От щаба на българския боксьор все още не са обявили официално новината, но тя вече се появи и в медийния гигант ESPN. Освен това Ередия вече индиректно призна за новата си работа, след като постна двете статии за промяната в щаба на Кубрат в профила си в Туитър.

В последните няколко месеца Пулев предприе сериозни промени в професионален план. Той напусна Зауерланд и започна работа в края на годината с легендата сред промоутърите в САЩ Боб Аръм, като подписа с неговата компания "Топ Ранк" в началото на декември.

Кобрата все още е трениран от легендата Ули Вегнер, който въпреки напредналата си възраст иска да извае от българина световен шампион в тежка категория.

Той ще има този шанс в мач срещу Антъни Джошуа, който държи колана във версия IBF, като е негов задължителен претендент, но все още не е ясно кога двамата ще се изправят един срещу друг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови