Kубрат поздрави Антъни Джошуа и се закани да го победи

OFFNews 08 декември 2019 в 11:46 2231 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев се закани да победи Антъни Джошуа, който снощи си върна световните титли във версии IBF, WBA, IBO и WBO след победа по точки над Анди Руис.

Кобрата е официален претендент на Международната боксова федерация (IBF) и 30-годишният британец е задължен да се бие с българина.

"Искам да поздравя Антъни Джошуа и Еди Хърн, че си върнаха притежанието на титлата. Очаквам да се изправя срещу Ей Джей в следващия му мач, както наредиха от IBF.

Резултатът този път ще е различен. Гарантирам го", написа Пулев в официалния си профил в социалната мрежа Туитър.

Мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев бе категоричен, че следващият боксьор, който трябва да се бие с Антъни Джошуа е именно Кобрата. Гоцев заяви това пред "Марица", след успеха на Ей Джей срещу Анди Руис.

"Ние идваме на ред - задължителният претендент на IBF Кубрат Пулев, това е следващият мач на Джошуа. Сега Антъни има противник, който може да погледне очи в очи - това е Кубрат и ние сме много радостни.

Двамата са със сходна физика, изглеждат добре и всички ще са доволни отново да ги видят да се гледат един срещу друг", каза Гоцев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови