Легендата Холифийлд прогнозира победа на шишкото Руис в реванша с Джошуа

OFFNews 12 юли 2019 в 13:47 2983 0

Снимка Instagram: Evander Holyfield

Живата легенда на професионалния бок Ивендър Холифийлд очаква световния шампион в тежката категори Анди Руи младши да спечели реванша срещу Антъни Джошуа.

На 1 юни мексиканецът шокира света, след като свали от трона британеца, печелейки с технически нокаут в седмия рунд на голяма гала вечер в зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

След края на мача британецът активира клаузата в своя договор за реванш, като втората битка ще се проведе в края на годината.

"Тежката категория израства. Срещата между Руис и Джошуа показа, че когато някой вярва в себе си, той може да постигне онова, което си е поставил за цел.

Всичко ще зависи от Антъни. Ако той не може да се справи с натиска, същото нещо ще се повтори и във втората битка. Руиз трябва да направи същата битка, да го е захапал през цялото време.

Джошуа не се намираше в най-добрата си кондиция в първия двубой. Той трябва да се подготви за сериозен натиск. Вярата в себе си идва от психиката.

Всички знаем, че той е добър боксьор, който е силен, но така се случва, когато пресирате съперника си. Натискът изцежда онези, които не са готови да се справят с него.

Очаквам същия изход в реванша, защото Руиз ще се боксира по същия начин. Той не изпитва страх, той е готов да рискува, а онзи, който рискува, има по- голям шанс да спечели и да стане световен шампион", каза Холифийлд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови